ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΙΑΚΕΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2023 ΕΩΣ 2027

by Epipsi
Εμφανίσεις: 1294

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Ανακοινώνεται, η παράταση υποβολής των αιτήσεων για το 4ετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στις Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες «Ιωάννης Παπακώστας» για τα έτη 2023 έως 2027, καθώς και η παράταση αιτήσεων για την Κλινική Εκπαίδευση στα πλαίσια του αντίστοιχου Προγράμματος, για τα έτη 2023 έως 2026 .

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 16η Σεπτεμβρίου 2023.

Η υποβολή πραγματοποιείται με την αποστολή του «βιογραφικού σημειώματος» (1), της «φόρμας συμπλήρωσης στοιχείων» (2) καθώς και της «αίτησης» που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΠΙΨΥ (3), στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε σημειώστε στο email σας αν υποβάλετε αίτηση για το 4ετές πρόγραμμα ή για την κλινική εκπαίδευση. Οι αιτήσεις για την κλινική εκπαίδευση αφορούν υποψηφίους που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το θεωρητικό έτος εκπαίδευσης παλαιότερα.

Απαραίτητο κριτήριο για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και η κλινική εμπειρία (αμειβόμενη/εθελοντική εργασία).

Οι υποψήφιοι οι οποίοι περνούν επιτυχώς τη διαδικασία αξιολόγησης των βιογραφικών θα περάσουν από συνέντευξη. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο και οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ημερομηνία συνέντευξης.

Η προκήρυξη είναι διαθέσιμη εδώ

Η φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων είναι διαθέσιμη εδώ

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη εδώ

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κλινική εκπαίδευση είναι διαθέσιμη εδώ